Esports

Esports

Participa a la mostra fotogràfica submarina del Museu Marítim

El Museu Marítim ens convida a participar amb les nostres fotografies submarines a l'activitat Fotografia Subaquàtica que, un cop seleccionades, formaran part de l'exposició CÀMARES SUBMARINES. EL REPTE DE FOTOGRAFIAR SOTA L'AGUA que s'inaugurà el proper mes d'octubre. Teniu temps per enviar les imatges fins el 31 d'agost.

Us adjuntem les bases de participació.

EuroGames 08

Benvolgut/da,

L'any vinent Barcelona acollirà els EuroGames Barcelona 08: una competició esportiva oberta a tothom i organitzada des del col·lectiu LGTB.

El nostre objectiu és que Barcelona sigui una gran festa, on tots els ciutadans i ciutadanes d'arreu del nostre país s'hi bolquin i se'n sentin partícips.

Esperem l'arribada de més de 40.000 visitants d'arreu del món, així que tota col·laboració serà benvinguda.

Tindrem música, dansa, teatre, la Conferència Internacional de Drets Humans, exposicions, jocs per a infants, festa nocturna... i sobretot esports!

Així que pots entrar al nostre WEB per informar-te o per registrar-te com a voluntari/ària, a partir del 21 de desembre de 2007.

Jornades d'Esport Solidari de la Fundació FC Barcelona

NOTA DE PREMSA del Casal dels Infants del Raval 19 de desembre de 2007

Liliam Thuram comparteix amb nens i nenes del Casal i de les entitats participants en les Jornades d'Esport Solidari de la Fundació FC Barcelona

Des del dimarts 18 fins al divendres 21 de desembre el Raval acull per primer cop a Catalunya les Jornades d’Esport Solidari, el programa de foment de l’esport com a eina educativa que porta a terme la Fundació FC Barcelona, i que ja s’ha desenvolupat amb èxit a Tànger (el Marroc), el maig del 2007, i a Richard Toll (el Senegal), durant el mes de juny del 2006.

El Casal dels Infants del Raval, com a entitat amfitriona d'aquesta edició, ha col·laborat amb la Fundació FCB en l'organització i dinamització de les Jornades, que s’estructuren en una part teòrica i una part pràctica.

Inscripció oberta al Torneig del Ramadan

Ja està oberta la inscripció pel 10è Torneig del Ramadan!

Desde el año 1998, la Asociación Socio-Cultural IBN Batuta, celebra un torneo de futbol sala dirigido a jóvenes en edades comprendidas entre los 16 y los 35 años. El objetivo principal de este evento es la de promover la participación y la diversidad a través del futbol.

Hacemos llegar la información correspondiente al plazo de inscripción: DEL 25 DE JULIO AL 12 DE SETIEMBRE A LAS 18,30 horas

Aquí encontrareis las Bases

Bicia't per un dia!

BACC-Bicicleta Club de Catalunya ha organtizat aquesta activitat per promoure l'ús de la bicicleta per la ciutat de Barcelona. Tindrà lloc al llarg de dijous 7 de juny, de 9 a 22 hores, en diferents espais i entitats de la ciutat.

Jocs, esmorzars, premis i estones sanes i divertides.

Hi haurà també un trivial per ciclistes urbans, però les inscripcions s'acceptaran fins dimarts 5 de juny.

Dones i reforma del parc de les Tres Xemeneies

Article de La Vanguardia de 15 de març de 2007: sobre el Parc de les Tres Xemeneies

Dones de Sants-Montjuïc dissenyen la reforma del parc de les Tres Xemeneies.
· L'objectiu és minimitzar la sensació d'inseguretat i fomentar el civisme.
· El districte de Sants-Montjuïc s'ha compromès a executar la proposta de millora.

Pàgines