Jornades d'Esport Solidari de la Fundació FC Barcelona

NOTA DE PREMSA del Casal dels Infants del Raval 19 de desembre de 2007

Liliam Thuram comparteix amb nens i nenes del Casal i de les entitats participants en les Jornades d'Esport Solidari de la Fundació FC Barcelona

Des del dimarts 18 fins al divendres 21 de desembre el Raval acull per primer cop a Catalunya les Jornades d’Esport Solidari, el programa de foment de l’esport com a eina educativa que porta a terme la Fundació FC Barcelona, i que ja s’ha desenvolupat amb èxit a Tànger (el Marroc), el maig del 2007, i a Richard Toll (el Senegal), durant el mes de juny del 2006.

El Casal dels Infants del Raval, com a entitat amfitriona d'aquesta edició, ha col·laborat amb la Fundació FCB en l'organització i dinamització de les Jornades, que s’estructuren en una part teòrica i una part pràctica.

Als matins, l'exblaugrana Julio Alberto Moreno, s'encarrega de familiaritzar els educadors/es i monitor/es d'entitats socials amb l'ús de l’esport com a eina educativa per lluitar contra l’abandonament i el fracàs escolar.

A les tardes, aquests educadors/es i monitor/es posen en pràctica els coneixements adquirits amb un grup de 120 nens i nenes d'entre 6 i 18 anys vinculats al Casal dels Infants del Raval i a l'entitat Franja. L'activitat esportiva es desenvolupa a les instal·lacions del CEIP Collasso i Gil, c. Sant Pau, 101.

El dijous 20 a la tarda, les jornades tindran un convidat molt especial: el jugador francès del primer equip del Barça, Liliam Thuram compartirà amb els nens i nenes participants el berenar i una estona d'esport.

PROGRAMA 20/12/07
- 17:30: Inici activitat esportiva tarda
- 18:00: Visita Liliam Thuram
- 19:00: Continuació activitat esportiva
- 20:00: Final activitat

Les Jornades conclouran el divendres 21 a la tarda amb la celebració d'unes olimpíades i la festa final d'entrega de premis i diplomes per a tots els participants.

Més informació
Casal dels Infants del Raval
Enric Canet. Responsable Mitjans de Comunicació.
Raquel Ortega. Responsable de Comunicació. Tel. 93.317.00.13
WEB
CORREU
CORREU

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.