Actualitat

Celebració comunitària de la Pàsqua i de l'Iftar a la Rambla del Raval de Barcelona

Data: 
dijous, 13 abril, 2023 - 19:30 a 22:00
Lloc: 
Rambla del Raval

La Rambla del Raval acollirà, el proper dijous 13 d'abril, a partir de les 19.30h, i sota el lema 'Llum sobre llum', una nova edició d'aquest acte impulsat pel Grup Interreligiós del Raval (GIR), durant el qual es compartirà un sopar comunitari del trencament del dejuni amb la comunitat musulmana i la mona de Pasqua amb la comunitat cristiana.

Adjunt: 

'A l'estiu, Barcelona t'acull': s'amplia per atendre adolescents i joves refugiats d'Ucraïna

A l’estiu, Barcelona t’acull’, és un servei municipal del Departament de Promoció de la infància que amplia la seva activitat durant l'estiu per atendre prioritàriament adolescents i joves refugiats d’Ucraïna.

El servei “A l’estiu, Barcelona t’acull”, dins del programa “Noves Famílies: acompanyament al reagrupament familiar“, és una eina per facilitar el reagrupament familiar que s’adreça enguany a 280 adolescents i joves d’entre 14 i 19 anys, el doble que l’any passat. S'aprofiten les vacances d'estiu per facilitar que els i les adolescents i joves que acaben d'arribar a Barcelona s'impliquin en la nova ciutat d'acollida, i durant el 2022 ha duplicat les places per atendre adolescents i joves en situació de refugi i asil, amb especial atenció a les persones refugiades d’Ucraïna.

Trobareu tota la informació sobre aquest servei i el formulari per fer la sol·licitud, clicant aquí.

Adjuntem el tríptic informatiu, 'Noves Famílies a Barcelona' amb les dades de contacte de les referents de cada Districte.

Projecte Retorn Voluntari Assistit gestionat per Bayt Al-Thaqafa

L'associació Bayt Al-Thaqafa gestiona el projecte de Retorn Voluntari Assistit, És un projecte coordinat per Red Acoge, finançat pel Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions i el Fons D'Asil, Migració i Integració (FAMI).

El projecte es dirigeix a persones migrades vulnerabilitzades que desitgen tornar al país d'origen, i no disposen de recursos per fer-ho.

Pàgines