Grup Interreligiós del Raval

Celebració comunitària de la Pàsqua i de l'Iftar a la Rambla del Raval de Barcelona

Data: 
dijous, 13 abril, 2023 - 19:30 a 22:00
Lloc: 
Rambla del Raval

La Rambla del Raval acollirà, el proper dijous 13 d'abril, a partir de les 19.30h, i sota el lema 'Llum sobre llum', una nova edició d'aquest acte impulsat pel Grup Interreligiós del Raval (GIR), durant el qual es compartirà un sopar comunitari del trencament del dejuni amb la comunitat musulmana i la mona de Pasqua amb la comunitat cristiana.

Adjunt: 

2ona celebració interreligiosa de la Pasqua al Raval

Data: 
dimecres, 4 juny, 2014 - 20:00 a 21:00
Lloc: 
Rambla del Raval

2ª Celebració Interreligiosa de la Pasqua al Raval

La segona celebració de la Pasqua Interreligiosa tindrà lloc el proper dimecres, 4 de juny, a partir de les 19 hores, a la Rambla del Raval, és un acte que s’emmarca dins del Raval Cultural i que persegueix la integració de les diferents sensibilitats religioses que hi ha al barri.

Acte interreligiós solidari amb les víctimes del tifó a Filipines

Data: 
dimecres, 18 desembre, 2013 - 19:00 a 20:00
Lloc: 
Església Protestant Barcelona Centre (C. Tallers, 26, de Barcelona)

La trobada consistirà a la lectura de textos religiosos de les diferents comunitats participants i l'actuació del Cor del Centre Filipí Tuluyán-San Benito.

A més, la Federació d'Entitats Cíviques i Religioses Filipines a Barcelona Kalipi, recull aliments enllaunats i roba per les persones damnificades per la catàstrofe natural. També hi ha un compte obert per fer donacions. Entreu al web de Kalipi per a més informació.

Imatge del cor del centre kalipi

La Pasqua al Raval: celebrem'ho junts

Data: 
dimecres, 10 abril, 2013 - 20:00 a 21:00
Lloc: 
Rambla del Raval

El Grup Interreligiós del Raval amb el suport de la Fundació Tot Raval i en el marc del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural impulsat per l’Obra Social la Caixa,   ens complau convidar-los a la Celebració de la Pasqua al Raval, el dia 10 d’abril a les 19h a la Rambla del Raval.

VII Festa Intercultural

Data: 
dissabte, 28 juny, 2008 - 19:30 a 22:30
Lloc: 
Plaça de Sant Agustí

VII Festa Intercultural a la Plaça de Sant Agustí: hi haurà actuacions de diferents grups de dansa de diferents països.

Participants: Comunitat Parroquial del Carme, Centre Islàmic Paquistanés “Camí de la Pau”, Associació Socio-Cultural Ibn Batuta, Fundació Benallar, Centre Filipí Tuluyán-San Benito, Interculturalitat i Convivència, ACESOP (Associació Cultural Educativa i Social, Operativa Dones Paquistaneses), Església Protestant Barcelona Centre.

Pàgines