XER

XER

Manifest de la XER sobre el projecte de creació escola al carrer Rull

MANIFEST DE LA XER
 
Des de diferents sectors de la comunitat educativa manifestem la nostra preocupació pel futur del projecte de l'escola del Carrer d'en Rull. Sembla que la intenció actual del Consorci d'Educació de Barcelona, manifestada a la comissió de matriculació d'Educació Infantil i Primària, és no matricular alumnes de cara al curs vinent amb la qual cosa l'obertura de l'escola quedarà en entredit en un moment d'extrema reducció pressupostària i potser l'edifici nou s'acabi dedicant a altres activitats.

L'Eduwiki i la creació de continguts digitals, a l'escola d'estiu d'Espiral

El projecte Eduwiki de la XeR es proposa com a eina dins l'escola virtual d'estiu Espiral. El curs "L'Eduwiki i la creació de continguts digitals" s'adreça a professorat de primària i secundària i té com a objectiu aprofundir en la creació de continguts educatius digitals de manera col·laborativa. Les inscripcions finalitzen el proper 22 de juny.

Logo espiral

Èxit del Fora Muralles 2010! amb COM Ràdio

El passat 23 de març va tenir lloc l'acte de cloenda del projecte Fora Muralles al teatre Comtal. Ja que el projecte tenia l'objectiu de traballar la ràdio, l'àudio en general, i crear Ràdio escolar Ciutat Vella es va organitzar un programa que s'emetrà el proper 3 d'abril a les 16h per COM Ràdio. 

Mostra de curts escolars

Avui 25 d'abril, a les 10h del matí, es celebrarà la Mostra de curts realitzats duran l'activitat La imatge. Un llenguatge que uneix on hi ha participat els centres de primària.

Tots els treballs es projectaran a la sala d'actes de l'Ateneu Barcelonès.

Aquest curs hi participa un bon nombre de centres de primària, que serà el públic assistent i amb vot.

Si alguna persona està interessada en assistir-hi cal que els posi en contacte amb el CRP Ciutat Vella:
WEB
CORREU
Carrer: Unió, 28
Districte: Ciutat Vella
Telèfon: 933015530

CONFERÈNCIA: «e-learning amb Moodle. Un campus virtual d’aprenentatge».

La Societat Catalana de Tecnologia ha organitzat una conferència per al dia 14 de setembre de 2004 a les 19 h. L'acte tindrà lloc a la sala Nicolau d'Olwer de l'Institut d'Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, Barcelona).

"e-learning amb Moodle. Un campus virtual d'aprenentatge."

a càrrec del senyor Federico Luque i Carrillo,
professor de Tecnologia d’Educació Secundària i
membre del grup de recerca DiM de la UAB

XeR

Pàgines