Èxit del Fora Muralles 2010! amb COM Ràdio

El passat 23 de març va tenir lloc l'acte de cloenda del projecte Fora Muralles al teatre Comtal. Ja que el projecte tenia l'objectiu de traballar la ràdio, l'àudio en general, i crear Ràdio escolar Ciutat Vella es va organitzar un programa que s'emetrà el proper 3 d'abril a les 16h per COM Ràdio. 

 

Aquesta és la carta d'agraïment de l'organització:

Benvolgudes i benvolguts,

Després del programa de ràdio ahir al Teatre Condal no podiem més que felicitar-vos a tots i a totes: Tutores i tutors per la feina feta, per haver sapigut engrescar els alumnes i per haver tingut tanta paciència en fer estar callat al públic d'edats tant diverses. Realment es va fer llarg, però la intervenció de tots els nens i nenes de manera distesa s'ho valia, després quan ho sentim per la ràdio ho agraïrem.

Als nens i nenes que vàreu participar per com ho vàreu preparar i com vau saber estar en un moment de tants nervis, realment, l'aprenentatge que vàreu fer us costarà d'oblidar, i per la paciència que vàreu mostrar (uns més i els altres menys.....;-) ho saben les vostres mestres, oi?)durant l'acte.

Als coordinadors i coordinadores TAC. Sense vosaltres no hagués estat possible la feina, ja ho sabeu. Ens complau molt el paper que heu fet en les tutories perquè l'activitat fos possible. No a totes les escoles de la ciutat es dona l'entendre realment aquest paper dins les tasques del centre i que a Ciutat Vella pugui ser així ens n'hem de felicitar.

A Xamfrà per la seva rumbeta preciosa, que cantaran totes les escoles de Ciutat Vella, per l'interès i les ganes que posa sempre perquè tot surti rodó.

A la XeR amb la que hem organitzat l'activitat conjuntament i a Ravalnet que ens han brindat el seu espai web per tenir el bloc del Fora Muralles! amb la Ràdio A COM Ràdio per la seva generositat i sensibilitat a l'hora de fer el programa i de resoldre tots els entrebancs que sempre sorgeixen a l'organitzar una activitat d'aquesta envergadura.

Per acabar dir-vos que COM Ràdio ens ha de dir la data exacta que s'emetrà el programa: S'emetrà el dissabte 3 d'abril a les 16:00 per la 91.0FM. No ens cansarem de felicitar-vos i de donar-vos les gràcies.

L'equip del CRP i Anna Pérez

Servei Educatiu Ciutat Vella

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.