RavalMedia

RavalMedia

Fes part de "Tots aquests dois"

L'obra Tots aquests dois (Totes aquestes ximpleries) és un espectacle teatral, musical i audiovisual, escrit i dirigit per Pep Tosar, sobre la vida del músic i escriptor mallorquí, d'origen guineà Guillem d'Efak.

Tenim la possibilitat de finançar una part de l'espectacle a través de la plataforma Verkami. Les aportacions poden ser de diferent quantia i inclouen entrades per assistir a l'espectacle.

TOTS AQUESTS DOIS, un espectacle de Pep Tosar from circol malda on Vimeo.

6è concurs de curts de por al Raval

Fins el proper 3 de juny podeu portar els vostres curtmetratges de por, terror i gènere fantàstic per participar al concurs Juny de Por al Raval, organitzat pel Centre Cívic Drassanes.

Icona d'Scream

La projecció dels curts seleccionats tindrà lloc els propers 17 i 18 de juny a la Sala d’actes del Centre Cívic. Hi haurà un premi al millor curt, als millors efectes especials i el premi del públic.

Ravalnet i Teb participen al Programa Tu Ajudes

El projecte Radialnet de Ravalnet participa al Programa Tu Ajudes, de Caixa Tarragona, pel desenvolupament i finançament de la ràdio comunitària al barri del Raval. L'Associació per a Joves TEB, proposa el projecte En Xarxa, programa de qualificació professional de reparació i manteniment d'equips informàtics.

logo_tu_ajudes

 

El Ceip Drassanes emet ràdio en directe!

Ràdio Drassanes en directe
Després d'algunes emissions de proves ens atrevim a emetre el primer programa en directe de Ràdio Drassanes.
Serà dijous 24 a partir de les 11 hores.

Els nens i nenes de 5è seran els encarregats de conduir el programa on podreu sentir les produccions de tota l'escola.

Escolteu-nos dijous des del Web de l'escola.

II Escola d'Estiu d'Educació en Comunicació

Barcelona, del 2 al 13 de juliol de 2007.
Lloc: Pati Manning-CERC, C/ Montalegre, 7, Barcelona

Aulamèdia organitza la segona edició de l'Escola d'Estiu d'Educació en Comunicació, que vol consolidar un espai per a la reflexió sobre els nous reptes que l'educació té plantejats en l'actualitat.

Un espai orientat també a proporcionar coneixements, donar recursos didàctics, compartir experiències i aprofundir en aquest univers educatiu de l'Educació en Comunicació, innovador, interdisciplinari i motivador.

Veus de Dones

Alba, Raquel, Marta, Silvia, Eva, Aida, Susi, Anna... i tantes altres dones que tenim coses a dir,
Veus de dones torna a iniciar la seva activitat!

La prostitució, els espais de dones, les dones adolescents, l'atur femení, les qüestions de gènere... ens interessen i és per això que Veus de dones tornarà a convocar a totes aquelles dones que estiguin interessades en continuar amb el projecte. Serà els dimarts de 20 a 21 hores.

Les veus de les dones que viuen o treballen o, simplement, passen pel Raval tindran el seu espai al programa que, totes plegades, construirem.

Podeu escoltar les edicions de la darrera temporada del programa a:
Edició Veus de Dones 2005

Esteu convidades a participar-hi en aquesta nova edició, què ens dieu?

Pàgines