Ravalnet i Teb participen al Programa Tu Ajudes

El projecte Radialnet de Ravalnet participa al Programa Tu Ajudes, de Caixa Tarragona, pel desenvolupament i finançament de la ràdio comunitària al barri del Raval. L'Associació per a Joves TEB, proposa el projecte En Xarxa, programa de qualificació professional de reparació i manteniment d'equips informàtics.

logo_tu_ajudes

 

 

Caixa Tarragona proposa als seus clients votar pels projectes que trobin més adequats per destinar els recursos econòmics de la seva Obra Social. Per votar el projecte de Ravalnet, heu d'entrar en aquest enllaç: www.tuajudes.com/votar/1600 i per votar el projecte del TEB, en aquest: www.tuajudes.com/votar/1561.

Ravalnet i l'Associació per a Joves TEB desenvolupen diferents d'activitats educatives i accions comunitàries adreçades a centres educatius i col•lectius en risc d'exclusió social del barri del Raval, a partir de l'ús de les TIC com a eina d'integració social. Tant els  tallers de ràdio com el PQPI, així com d'altres activitats de les dues entitats, suposen un mitjà d'alfabetització lingüística, digital i d'intervenció social i educativa.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.