Entitats

Entitats

Projecte Retorn Voluntari Assistit gestionat per Bayt Al-Thaqafa

L'associació Bayt Al-Thaqafa gestiona el projecte de Retorn Voluntari Assistit, És un projecte coordinat per Red Acoge, finançat pel Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions i el Fons D'Asil, Migració i Integració (FAMI).

El projecte es dirigeix a persones migrades vulnerabilitzades que desitgen tornar al país d'origen, i no disposen de recursos per fer-ho.

Rava[l]inks 2021: Busquem jovent amb inquietuds i compromís amb el Raval

La Fundació Tot Raval està buscant jovent amb inquietuds i compromís amb el Raval, entre 18 i 30 anys per a participar del projecte Rava[l]inks 2021 que inclou formació vivencial i gratuïta durant 3 caps de setmana entre els mesos d'octubre i novembre de 2021.

Si hi teniu interès, teniu fins el 19 de juliol per a participar de la selecció, teniu tota la informació en les imatges i adjunts.

Servei d'acompanyament de la Fundació Surt en la tramitació de l'ingrés mínim vital

Servei d'acompanyament de la Fundació Surt en la tramitació de l'ingrés mínim vital

Davant les dificultats i dubtes de les famílies a l'hora de sol·licitar la nova prestació, la Fundació Surt ha posat en marxa un servei de suport per sol·licitar l’ingrés mínim vital amb la col·laboració d'un grup d’advocades voluntàries d’ESADE, adreçat a les famílies.

Cal demanar cita al 93 342 83 80, per accedir al suport en la tramitació d'aquesta ajuda.

Previstes subvencions per al foment i la creació de nova ocupació en l’àmbit del treball domiciliari de cures de persones grans i dependents.

La Generalitat de Catalunya té previst publicar una convocatòria de subvencions per al foment i la creació de nova ocupació en l’àmbit del treball domiciliari de cures de persones grans i dependents.

https://treball.gencat.cat/ca/ambits/ocupacio/curallar/ajutcontractaciocuradelallar/

Per poder demanar la prestació és necessari tenir un certificat digital o l’idCAT Mòbil

La subvenció consisteix en un pagament únic a les persones que ofereixin un contracte laboral per un mínim de 12 mesos a persones que no hagin estat donades d’alta a la Seguretat Social en els darrers 2 anys. Poden ser beneficiàries d’aquest ajut les persones que oferiran un contracte perquè necessiten rebre atenció i cures a domicili o una altra persona de la mateixa unitat de convivència.

Obertes les sessions grupals per a entitats dels Punts de Defensa Drets Laborals de Barcelona Activa

Els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa han représ les sessions grupals adreçades a les entitats de Barcelona sobre dubtes laborals en format on line.

Les entitats poden sol·licitar sessions grupals de formació (format 1-2 hores) que impartiran les advocades dels Punts de Defensa de Drets Laborals.

Poden versar sobre diferents temàtiques (des de drets laborals bàsics o temes més específics, com ara els nous escenaris que s'obren a partir de la crisi pel covid) i poden adreçar-se a diferents col·lectius (també per a personal tècnic) o fer-se per sectors.

Si bé de moment les formacions seran on line, la idea és fer-les presencials tan bon punt sigui possible amb garanties per a tots i totes.

Si voleu demanar alguna formació, només cal omplir aquest qüestionari.

Us recordem que els Punts de Defensa de Drets Laborals continuen assessorant telefònicament a petició, des d'aquest enllaç.

Colectic donarà suport tecnològic a les veïnes i entitats del barri del Raval

La cooperativa Colectic actuarà com a facilitadora juntament amb d'altres entitats del barri per les famílies, i persones adultes, joves i grans que tinguin la necessitat d'obtenir material informàtic, ja sigui per realitzar les tasques de l’escola, comunicar-se amb la família o realitzar cursos d’autoformació online.

Hi podeu contactar al telèfon 633477152 o al correu: colectic@xarxaomnia.gencat.cat

#8M ->VAGA FEMINISTA

Diumenge 8 de març tindrà lloc la tercera Vaga General Feminista, com a resultat d’un any de treball des de la base.

Els comitès feministes de barri i els col·lectius i associacions de la ciutat tornen a veure la necessitat de mobilitzar-se i organitzar-se col·lectivament per plantar cara al capitalisme, el patriarcat i el racisme com a eixos vertebradors de les violències que patim les dones, lesbianes i trans. 

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) que gestiona l'Espai Jove La Fontana i l'Assemblea de Treballadores es suma a la vaga i ens anima a participar-hi!

Places disponibles al "Curs d'informàtica i cultura local" adrecat a dones migrants i refugiades.

Encara hi ha places disponibles dins el Curs d'informàtica i cultura local per a dones migrades i refugiades, organitzat per Colectic, SCCL

  • Horari: Dimarts i Dijous de 9.30h - 12.30h.
  • Dates: Del 17 de setembre i fins el 12 de desembre.
  • Requisits: Documentació (NIE / Targeta roja o sol·licitud d'asil)
  • Nivell de castellà: A1:
  • Lloc: C/ de l'Hospital, 56 (interior, edifici antiga escola Massana)

Ravalnet manifesta el seu rebuig per la sentència del Tribunal Suprem

Ravalnet manifesta el seu rebuig a la sentència del procès que ha condemnat als líders de la societat civil catalana i als representants polítics de manera desproporcionada i injusta.

Ens sumem als posicionaments de @Taula3sector, @lafede, @CooperativesCAT, @LaConfederacio, @XES_cat, @rocagales i a les mobilitzacions ciutadades pacífiques en reacció a la mateixa.
 
El 18 d'octubre ens adherim a la convocatòria de vaga general del #18O i a les mobilitzacions pels drets i les llibertats i divendres no farem activitats.
 
 Pels drets i les llibertats, diàleg!
 
 

Pàgines