Previstes subvencions per al foment i la creació de nova ocupació en l’àmbit del treball domiciliari de cures de persones grans i dependents.

La Generalitat de Catalunya té previst publicar una convocatòria de subvencions per al foment i la creació de nova ocupació en l’àmbit del treball domiciliari de cures de persones grans i dependents.

https://treball.gencat.cat/ca/ambits/ocupacio/curallar/ajutcontractaciocuradelallar/

Per poder demanar la prestació és necessari tenir un certificat digital o l’idCAT Mòbil

La subvenció consisteix en un pagament únic a les persones que ofereixin un contracte laboral per un mínim de 12 mesos a persones que no hagin estat donades d’alta a la Seguretat Social en els darrers 2 anys. Poden ser beneficiàries d’aquest ajut les persones que oferiran un contracte perquè necessiten rebre atenció i cures a domicili o una altra persona de la mateixa unitat de convivència.

S'ha habilitat un web específic on hi trobareu tota la informació necessària sobre els requisits per optar a una subvenció, com sol.licitar-la i quines organitzacions del territori actuaran com a punt de suport i acompanyament per la tramitació. Així mateix, s'ha dissenyat uns materials de difusió perquè puguin ser impresos o circulin amb facilitat i favorir que l'ajut arriba a molta gent.

La resolució per la qual es regularà aquesta subvenció encara no s'ha publicat per tant el tràmit no estarà disponible fins que es produeixi aquest fet, previsiblement abans que acabi el mes de juliol. Les sol·licituds s’atendran estrictament segons l’ordre cronològic de presentació un cop s'obri el període de recepció.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.