Teleduca

DrapArt'19 al Gòtic: Audiovisuals realitzats per infants sobre immigració a les fronteres marítimes.

Data: 
diumenge, 12 gener, 2020 - 12:00 a 14:00
Lloc: 
El Borsí, Plaça de la Verònica, 2, Barcelona
Entitat: 
Teleduca ha organitzat un conjunt d'activitats audivisuals dins el marc del Festival DrapArt'19 que tindran lloc el diumenge 12 de gener de 12 a 14 hores al Borsí, Plaça de la Verònica, 2, de Barcelona:

 

--> Audiovisuals realitzats per infants sobre immigració a les fronteres marítimes.
--> Projecció de quatre curtmetratges d'experiències de creació audiovisual participativa realitzades per infants, dutes a terme en col·laboració amb l'AFA de l'escola Rius i Taulet, Xarxa educativa de Gràcia pel dret a migrar, Barri Obert, FAMPAS Badalona i escola El Sagrer (Mostra de Produccions Audiovisuals de Sant Andreu).
--> Taula rodona Audiovisuals en suport a les persones refugiades amb tres entitats participants: Edualter, Sodepau i Teleduca.
--> Preestrena d'un migmetratge realitzat per dos joves del Centre Social Darna sobre què significa deixar enrere la família i el país de molt jove per buscar una nova vida a l'altra banda de la Mediterrània.
 

Estrena dels curts del Curs de Documental Social a SCI-Catalunya

Data: 
dijous, 29 setembre, 2011 - 20:00 a 22:00
Lloc: 
Carrer del Carme, 95, baixos 2a

Es projectaran els documentals realitzats per l'alumnat del curs que han portat a terme durant aquest estiu l'Associació de Creació Documental Mapasonor i Teleduca Educació i Comunicació.

L'equip docent farà una breu introducció, explicarà la seva tasca i el procés del curs. Per assistir-hi, envieu un correu electrònic a sci-cat(arrova)sci-cat.org.