DrapArt'19 al Gòtic: Audiovisuals realitzats per infants sobre immigració a les fronteres marítimes.

Data: 
diumenge, 12 gener, 2020 - 12:00 a 14:00
Lloc: 
El Borsí, Plaça de la Verònica, 2, Barcelona
Entitat: 
Teleduca ha organitzat un conjunt d'activitats audivisuals dins el marc del Festival DrapArt'19 que tindran lloc el diumenge 12 de gener de 12 a 14 hores al Borsí, Plaça de la Verònica, 2, de Barcelona:

 

--> Audiovisuals realitzats per infants sobre immigració a les fronteres marítimes.
--> Projecció de quatre curtmetratges d'experiències de creació audiovisual participativa realitzades per infants, dutes a terme en col·laboració amb l'AFA de l'escola Rius i Taulet, Xarxa educativa de Gràcia pel dret a migrar, Barri Obert, FAMPAS Badalona i escola El Sagrer (Mostra de Produccions Audiovisuals de Sant Andreu).
--> Taula rodona Audiovisuals en suport a les persones refugiades amb tres entitats participants: Edualter, Sodepau i Teleduca.
--> Preestrena d'un migmetratge realitzat per dos joves del Centre Social Darna sobre què significa deixar enrere la família i el país de molt jove per buscar una nova vida a l'altra banda de la Mediterrània.
 
Amb la taula rodona es valorarà la importància de treballar un posicionament crític envers el refugi i les injustícies de les fronteres a la Mediterrània amb infants i joves, fent servir la creació audiovisual participativa i la reflexió al voltant del cinema.

Es projectaran una selecció de peces audiovisuals realitzades per infants i joves a partir d'una metodologia de treball participativa on es reflexiona sobre la immigració a les fronteres marítimes des dels seus punts de vista, i en conjunt aporten una visió coral sobre les formes que tenen de veure i comprendre el món.

Hi haurà també un espai per debatre i reflexionar sobre la situació actual del compromís educatiu envers aquesta temàtica.

-- 
Teleduca. Educació i Comunicació, SCP
C/ Besalú, 44, entresol 2a
08026 Barcelona
Tel: 934509826
http://www.teleduca.org

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.