TEB

TEB

Nova edició del Tic x feina: 11 de maig al 29 de juny

L'Associació per a Joves Teb impartirà una nova edició de la formació Tic per Feina que s'iniciarà el dia 11 de maig i finalitzarà el dia 29 de juny de 2017. Tindrà lloc els dilluns i dijous de 13 a 15:00 hores.

Les inscripcions ja estan obertes fins el dia 28 d'abril dins els horaris dels espais Club de Feina  (dimecres i divendres de 13 a 14:30) i Espai pràctic (dimarts de 13 a 14:30h i dimecres de 20 a 21:30h)

És una formació vinculada al projecte Òmnia.

Inscripcions per la Revista del barri: Espai d'aprenentatge digital

INSCRIPCIONS OBERTES:

A partir del 14 de gener de 2015 ja us podeu inscriure a l'Espai d'aprenentatge digital de l'Associació per a Joves Teb que tindrà lloc els dimarts i djous de 20 a 21:30h des del 27 de gener 2015.

Associació per a Joves Teb
c/ Dels Salvador, 6, baixos
08001 Barcelona
Tel: 934425867
www.elteb.org
info@elteb.org

 

Associació per a Joves Teb: Tallers aprenentatge digital

La Revista del Barri: Encara queden places! 
 Comencem dimarts 28 d'octubre!

Aprèn a utilitzar l’ordinador, el telèfon intel·ligent (smartphone) o la tauleta i prepara’t per participar en l’elaboració de la revista del barri i re-descobrir el nostre entorn.
Adreçat a aquelles persones que encara no han començat a utilitzar estris informàtics!

No en saps res d’ordinadors? Perfecte comencem de zero!

 El taller, de 30h de durada, és gratuït.

Horaris:

    • Matins: dimarts i dijous de 13h a 14:30h.

    • Tardes: dimarts i dijous de 20h a 21:30h.

 

 T'esperem!!

L'Associació per a Joves Teb estarà a la III Fira Economia Solidària

L'Associació per a Joves Teb estarà per primer cop a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (Fesc), una trobada anual que reuneix l’ampli ventall d’empreses i entitats que formem part del mercat social del territori català. Els propers 24, 25 i 26 d’octubre ens trobareu al recinte de l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu (Barcelona) explicant els nostres projectes i experiències en els camps de l’educació i la tecnologia.

1eres assemblees de persones adultes per al curs 2014-2015

 Us convoquem a participar de les assemblees que hem preparat per explicar-vos els nostres horaris, activitats, per organitzar-nos i perquè coneguem els companys i companyes. També podeu presentar les vostres propostes!

          Vine i participa! No hi faltis! T'esperem

Dimarts 7 d'octubre de 2014 a les 13 hores.

Dimecres 8 d'octubre de 2014 a les 20 hores.

 

Premi d'Educació en el Lleure per a l'Associació per a Joves Teb

El projecte Dinàmiques participatives vers els Drets Humans amb el programa "Videoclips educatius musicals", de l'Associació per a Joves Teb, ha obtingut un dels sis Premis d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla.

L'entrega de premis serà aquest dimarts 18 de març de 2014 a les 19 hores a les Cotxeres del Palau Robert. A les 18h hi haurà una festa amb tots els guardonats, als jardins del Palau Robert.

Moltes felicitats!

L'Associació per a Joves Teb té nou web!

#ElTebEstrenaWeb, ens porta al nou web de l'Associació per a Joves Teb, visiteu elteb.org i hi trobareu totes les activitats que fan per afavorir la transformació social del barri del Raval de Barcelona,

 

Associació per a Joves Teb
c/ Dels Salvador, 6, baixos, 08001 Barcelona
elteb.org
info@elteb.org

 

La Llama: nou col·lectiu de rap al Raval

No us perdeu el primer videoclip d'aquests joves que creen les seves rimes des dels estudis de Ravalmedia, dins del projecte Maquetes de l'Associació per a Joves Teb.

Seguiu-los a la seva pàgina de Facebook, donaran molt que parlar... De moment, comencen reivindicant els drets de tots i totes: Luchando derechos, no els deixem sols!

Medalla d'Honor de Barcelona per a l'Associació per a Joves Teb

L'Associació per a Joves Teb: Medalla d'Honor de la ciutat de Barcelona

 

El Teb rebrà la Medalla d’Honor 2013 de la Ciutat de Barcelona! 

 

Estem molt contents de comunicar que rebrem la Medalla d’Honor 2013 de Barcelona de mans de l’alcalde al voltant de la festivitat de Sant Andreu, patró dels consellers de la ciutat (octubre).

La Medalla d’Honor de Barcelona té per objecte distingir aquelles persones, físiques o jurídiques, nacionals o estrangeres, que hagin destacat en la defensa de la ciutat, així com en la defensa de les virtuts i valors cívics

Imágenes integradas 1

Pàgines