Mon

Mon

Salman Rushdie al CCCB

Avui a les 19:30h. l'escriptor Salman Rushdie conversarà amb l'escriptor Rodrigo Fresán al CCCB, sobre la seva trajectòria, arran de la publicació de l'última novel·la de Salman Rushdie, Dos años, ocho meses y veintiocho noches (Seix Barral, 2015) / Dos anys, vuit mesos i vint-i-vuit nits (Proa, 2015).

Una oportunitat única per conèixer els secrets d'una obra valenta que aborda temes tan delicats com el fanatisme, protagonista en tantes maneres i en diversos àmbits de la nostra actualitat.

Xerrada "Multa o expulsió" adreçada a persones sense permís de residència

Aquest dijous torna la xerrada "Multa o expulsió" adreçada a persones sense permís de residència i que té per objectiu informar sobre drets i deures, multes, retencions i altres situacions en quals es poden trobar persones que encara no disposen del permís de residència. Tindrà lloc  Dijous 11 de juny a les 19.00h a Migra Studium, carrer Palau, 3 de Barcelona

Temes que es tractaran:

  • Quins deures i quines obligacions tenim en aquest supòsit?

Presentació llibre: Mumbai Bombai, la vida és la vida, jo sóc gràcies a tu.

P { margin-bottom: 0.21cm; }A:link { Aquesta tarda gaudirem de la visita de l'Amin Sheikh que ens explicarà la historia de la seva vida. Una historia de perseverança i superació.
L'Amin ha escrit un llibre on recull aquestes experiències personals i que els fons que obtingui d'aquest es destinaran a crear la Bombay To Barcelona,  Llibreria cafè per donar un lloc de feina autogestionat als nois i noies que han acabat la seva estada a Snehasadan (l''orfandat on va residir l'Amin Bombay durant la seva infància).

Barcelona en moBiment: SITUA'T en el Sector Mobile

Barcelona Activa ha organitzat una sessió informativa molt interessant per apropar-nos i conèixer el Sector Mobile i identificar les oportunitats professionals que es generen.

Tindrà lloc dimarts 27 de maig a l'Equipament Porta22, C/ Llacuna 162 de 16 a 18 hores i estarà conduïda per Educaweb. Encara queden places.

Cicles temàtics; La crisi, mirades i alternatives en femení

La crisi, mirades i alternatives en femení

Aquest cicle organitzat per Biblioteques de Barcelona en col·laboració amb Alternatives pal bé cpmú. coop, que comença el dijous 6 de març a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, descriu la manera com l’actual crisi econòmica i social està accentuant les desigualtats de gènere en els llocs de treball, però alhora visibilitza que ja existeixen altres mirades i pràctiques per superar aquestes desigualtats. Per fer front a aquestes injustícies, es proposa conèixer i construir col·lectivament alternatives factibles des de la quotidianitat i la proximitat.

Comunicat sobre la tragèdia a Lampedusa (Sicília)

 

Comunicat de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat sobre la tragèdia de Lampedusa: 

“Les persones que han mort en Lampedusa procedien de països en els quals hi ha conflictes bèl•lics, persecucions i atropellament dels drets humans (Eritrea, Somàlia, Síria...), per tant no eren “immigrants il·legals” com se'ls està denominant, sinó persones susceptibles de ser sol·licitants d'asil”

 

Pàgines