Internet

Internet

Escola Virtual d'Estiu: Associació Espiral

Os presentamos la propuesta de cursos virtuales de la Asociación Espiral para la Escuela de Verano 2015 con la intención de poner a vuestro alcance actividades formativas relacionadas con la integración de las tecnologías en la educación que confiamos que sean de vuestro interés .

 

11è Premi de Relats Curts per dones

Amb motiu del proper Dia de la Dona el proper 8 de març, la Biblioteca i el Centre Cívic de Sagrada Família han convocat l'onzena edició del Premi de Relats Curts per a autores, en castellà o en català. El termini per al lliurament és el 13 de febrer.

Cartell amb les bases del premi de relats curs Sagrada Família

Projecte interessant amb recursos educatius multimèdia

Encicloabiertawww.encicloabierta.org/,  es un proyecto web sin ánimo de lucro que nace del portal mexicano Enciclomedia, creado por un convenio entre varias instituciones educativas mexicanas y Microsoft con el objetivo de vincular el contenido de los libros de texto a diversos recursos audiovisuales e interactivos que se empleaban en el aula.

Formació Alfabetització digital

Us informem del taller d'alfabetització digital i Internet que ha organitzat ATIMCA, Asociación de Trabajadores e Inmigrantes Marroquíes en Cataluña

El taller está dirigido a mujeres inmigrantes analfabetas en informática, y tendrá lugar el martes 20 y 27 julio y el jueves 22 de julio a las 11h en la Coordinadora de Entidades del Poble Sec, c/ Elkano, 24, de Barcelona

 

Jornada: Compartir dóna gustet

Aquest dissabte, 31 de maig, tindrà lloc la Jornada compartir dóna gustet que es desenvoluparà de les 10.30 a les 21.00hores i acabarà amb una festa.

Està plantejada com un dia de debat i com a jornada
popular per parlar com l'esfera privada s'està menjant l'esfera pública a través de l'anàlisi de tres àmbits: Internet a les 11 hores, l'alimentació a les 13.15 i l'espai públic a les 17 hores. Tindrà lloc a Tot a Conservas, C/ Sant Pau, 58 de Barcelona.

Pàgines