Ruta per la història cooperativa de la Barceloneta

RUTA PER LA HISTÒRIA COOPERATIVA DE LA BARCELONETA Caminem juntes per un barri cooperatiu
Després de l’incendi, ara més que mai, El Segle XX és pel barri! El proper dissabte 11 de gener, tal com havíem anunciat, farem una ruta per la història de les cooperatives de la Barceloneta, començant a les 12h per La Fraternitat (carrer Sant Carles 9) i acabant al Segle XX (carrer Atlàntida, 1-3); l’ocasió ens servirà per fer una acció reivindicativa a l’edifici abandonat a l’especulació durant tants anys, i ara incendiat. Fins aquí hem arribat, no permetrem que el patrimoni cooperatiu, que és de tots i totes, segueixi caient a trossos. Recuperem per al barri el que és del barri. Perquè cooperar és un regal del poble per al poble.

Esdeveniment a Facebook
  Si la ruta per la història cooperativa de la La Barceloneta Rebel d'aquest dissabte és important, no és només perquè rescatar el passat dels nostres barri sigui una peça clau per poder pensar i construir el futur, perquè explica el present; aquest cop ho és també perquè era el dia que s'havia anunciat per ocupar l'antiga cooperativa del Segle XX, i perquè després d'aquest anunci es va incendiar. És per tant important perquè l'estat d'abandonament de l'edifici té responsables polítics, perquè el moviment veïnal porta anys reclamant que aquest edifici torni al barri (és així com va néixer i com va transcorrer la seva història), ho és, perquè l'incendi és un atac al barri de La Barceloneta i els seus veïns. Perquè és una mostra de que les pràctiques fraudulentes, o inclús mafioses per alguns polítics estan per davant de les necessitats i les reivindicacions d'un barri. I sobre tot és important perquè l'incendi és un atac a la nostra vida comunitària i a com volem construir el barri en què volem viure, I ara doncs toca respondre plegades que el Segle XX és pel barri, diguin els polítics i els propietaris el que diguin. Perquè és en projectes petits, com recuperar l'edifici, on es forja la grandesa dels barris.

Facebook de la Barceloneta Rebel 
Blog labarcelonetarebel.org
web de la memòria cooperativa de la Barceloneta

 

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.