Premi Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista.

El Teb sempre ha estat molt vinculat als telecentres catalans i des de fa uns anys portem l’Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC. Durant el mes de novembre estem desenvolupant la campanya “D♀na la paraula” i hem convocat el Premi Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista. Caldrà publicar els treballs en algun espai virtual i després fer arribar un correu electrònic a l’adreça oficina.tecnica[arrova]punttic.cat abans del 23 de desembre.

Aquest premi es convoca en el marc del Dia Internacionalcontra la violència vers les dones, que es commemora el 25 de novembre. Neix amb l’objectiu de “fomentar la presència pública d’idees, opinions, reflexions i expressions que posin èmfasi en la prevenció de la violència masclista i que contribueixin al repte de la construcció d’una societat lliure d’aquesta xacra social”.

És obert a tothom i pretén animar els/les participants dels Punt TIC i la ciutadania en general a generar continguts digitals al voltant del tema proposat. Podran ser àudios, vídeos, multimèdia, imatges (fotografia, il·lustració, dibuix…) o un conjunt de les mateixes i s’hauran de poder llegir, visualitzar o escoltar en menys de 10 minuts. Es podran elaborar en català, castellà o anglès.

Caldrà publicar els treballs en algun espai virtual i després fer arribar un correu electrònic a l’adreça oficina.tecnica[arrova]punttic.cat abans del 23 de desembre. La proposta guanyadora es donarà a conèixer dimecres 21 de gener de 2015, en el marc de la Jornada de la Internet Social i rebrà com a premi una càmera GoPro Hero.

La Xarxa Punt TIC convoca aquest premi amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, l’Institut Català de les Dones i el programa Telecentre Women de la Fundació Telecentre.org.

Podeu consultar les bases a:

català: http://punttic.cat/files/bases%20premi.pdf
Castellà:  http://punttic.cat/files/bases%20premio.pdf
Anglès: http://punttic.cat/files/bases%20premi_angles.pdf

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.