Futbol per la llibertat

A LA LLIBERTAT PEL FUTBOL: el Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista convida als col·lectius de Barcelona i resta del món a la Primera trobada futbolística per la humanitat i contra el neoliberalisme, que es realitzarà al Forat de la Vergonya dissabte 11 de juny.

Per a grans i petit@s, joves i menys joves, teletubbies i bloc negre... forma el teu equip (4+porter@, amb tots els recanvis que vulguis) i vine a trobar-te amb aquesta gent a la qual només veus de tant en tant a les manis. Però aquesta vegada en calçons curts i suant la cansalada.

Esperem la vostra confirmació d'assistència per a saber quants equips serem i realitzar el sorteig de partits, per al qual, per més que hem buscat, no hem trobat cap mà innocent.

El premi per al conjunt guanyador serà un magnífic pòster de Chiapas signat, ni més ni menys, que per Anselmo: el germà de la cosina d'un amic que va dir
haver vist en una ocasió, al lluny, allà per la Realitat, a un que s'assemblava al sup Marcos... Perquè vegin que nosaltres també sabem competir pel premi final.

Quan sapiguem la gent que som es plantejarà la possibilitat d'acabar el torneig amb un sopar popular amb tothom que participi.

Des de les muntanyes de Gràcia fins als suburbis de Sants. Des del Raval fins a Santa Coloma. Des de la Barceloneta fins a la Garriga. Uruguaians i argentins? El desafiament està a l'aire i ja s'ha llançat el guant, t'atreveixes a recollir-lo?

CSRZ

PS: Per a participar en aquest despropòsit respon al CORREU o truca'ns al 93 442 21 01 abans del diumenge 5 de juny, dient-nos el nom del teu equip, el nombre de jugador@s i un telèfon/mail/el que sigui de contacte.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.