Es busquen fedataris per aconseguir la 6a hora a l'escola pública!

URGENT: ILP per la 6a hora a l'escola pública!

Es busquen fedataris/es!
 

 

El CJB dóna suport a la Iniciativa Legislativa Popular, ILP "Per una igualtat d'oportunitats en el sistema educatiu català", promoguda per la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FAPAC) que reclama la 6a hora a totes les escoles públiques, tal i com es contempla en el cas dels centres concertats.

Per tal que la ILP tiri endavant és necessari aconseguir 50.000 signatures. Per a realitzar aquest procés de recollida, la FAPAC busca urgentment persones fedatàries, és a dir, que puguin acreditar les dades de les persones que signen la ILP. La crida és urgent perquè totes les persones fedatàries hauran de certificar el seu càrrec al Parlament el propers dies 30 de gener o 2 de febrer. Per a ser fedatari/a cal ser major de 18 anys, residir legalment a Espanya i estar empadronat en algun municipi de Catalunya. Podeu registrar-vos com a fedataris/es en aquest enllaç. Des de l'entitat es posaran en contacte amb totes les persones registrades.

Tota la informació necessària sobre aquesta ILP, com fer-se fedatari/a i com donar-hi suport a www.fapac.cat/ilp_fapac

Com més fedataris/es s'aconsegueixin més opcions hi haurà de poder fer prosperar la ILP i, per tant, aconseguir que se sotmeti al tràmit parlamentari. Des del CJB animem a totes les entitats juvenils de BCN a fer difusió d'aquesta ILP i de la demanda de persones fedatàries realitzada per la FAPAC.


Consell de la Joventut de Barcelona
Gran de Gràcia, 190-192 08012 Barcelona
Tel. 93 265 47 36 • Fax 93 265 51 58
cjb@cjb.catwww.cjb.cat
 

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.