Campanya d'Ajuda Humanitària per Haití

Agrupació de Viladecans de l’IPA (International Police Association) ha iniciat una campanya de recollida de material mèdic i aliments per enviar a Port-au-Prince, capital d'Haití. També hi col·labora el SEPLA (Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries), qui posa a la seva disposició un avió que sortirà en dates properes al 20 de febrer des de Madrid en direcció a la zona afectada. La data límit de recollida serà el 9 de febrer a la tarda.

mans_obertes

Els Mossos d'Esquadra estan centralitzant el material a la seu del PSC a Ciutat Vella, de manera que les aportacions s'emmagatzemaran i sortiran d'aquí. Per això fan una crida a la població en general, a les associacions de comerciants i a les farmàcies i centres de salut, per a què col·laborin a pal·liar entre tots la situació crítica que viuen a la zona afectada.

La data límit de recollida serà el proper dia 9 de febrer a la tarda, perquè es pugui embalar, etiquetar i organitzar tot el material. Entre altres, es necessiten analgèsics, bolquers, llençols, mantes, tendes de campanya, llits tipus llitera, crosses, cadires de roda, benes de guix, fils de sutura, bisturís, pinces, tisores, claus de 2 i 3 vies, bates , gorres, guants de làtex, benes elàstiques, antibiòtics locals tipus mupirocina, menjar en llauna, menjar infantil. Tingueu en compte que no es poden transportar líquids.

Per a més informació:
93 306 23 00, extensions 48117 i 48092
675 787 975 (Miquel)
675 787 765 (Quim)
Nou de la Rambla, 76-78
08001 Barcelona
Telèfon 93 306 23 00
Fax 93 306 23 01
www.gencat.net/mossos

I consulteu el pdf adjunt amb el comunicat dels Mossos d'Esquadra.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.