Barcelona-Àfrica 2005

El 28 de maig a les 18 h tindrà lloc a Barcelona una festa-manifestació per reforçar el lligam de solidaritat i l'atenció al continent africà. L'acte inclourà música africana i diversos testimonis.

El destí d'Àfrica també depèn de nosaltres. Podem fer molt per lluitar contra la pobresa, la cancel·lació del deute dels països més pobres, promoure la tutela dels drets humans, augmentar els ajuts al desenvolupament, fornir gratuïtament medicines i vacunes, promoure l’embargament en la venda d'armes…La nostra solidaritat i atenció és decisiva pel futur de l'Àfrica.

Diem Barcelona-Àfrica... cap a Euroàfrica. Perquè Àfrica, sense un destí comú amb Europa té poc futur. I Europa, sense Àfrica, perd gran part del seu significat des del mateix moment del seu naixement.

Aquesta iniciativa va néixer a Roma l'any passat, "Itàlia Àfrica", organitzada per l'Ajuntament de Roma, els sindicats i la Comunitat de Sant'Egidio amb moltes altres associacions i enguany s'ha començat a escampar per altres ciutats italianes i europees.

La Comunitat de Sant'Egidio promou aquesta manifestació i invita a totes les organitzacions que vulguin, especialment totes aquelles que tenen un vincle amb el continent africà, a adherir-se a aquesta festa-manifestació (esperem la vostra resposta) i a participar-hi.
Tan bon punt com tinguem totes les adhesions us farem arribar rètols per difondre la iniciativa.

Glòria Abad
Secretaria "Barcelona-Àfrica 2005"

Comunitat de Sant'Egidio Tel. 93 441 81 23 Fax 93 441 56 05
WEB Sant Egidio
CORREU

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.