DARNA

Jornada “Dones i Joves - contra el racisme, la xenofòbia i els prejudicis”

Data: 
diumenge, 15 març, 2020 - 11:00 a 17:30
Lloc: 
Plaça Folch i Torres de Barcelona (Barri del Raval)
Entitat: 

“Dones i Joves - contra el racisme, la xenofòbia i els prejudicis”

El proper diumenge 15 de març en el marc del Dia Internacional de les Dones, les entitats Darna i EuroArab organitzen una jornada que comptarà amb una sèrie d’activitats al cèntric barri del Raval de Barcelona, entre elles xerrades de dones lluitadores i transformadores, intervencions de joves ex-tutelats o menors, taller de cus-cús, roba solidària i espectacles per la infància. A més, també hi haurà la presentació de l’àlbum ‘Ara més que mai’ del grup jove de rap Revolusonats i Osk.

La jornada té com a objectiu solidaritzar-se amb els menors i els joves migrats sense referents familiars, i de teixir llaços a través d'una trobada festiva on podreu passar la jornada en companyia de membres de Darna i EuroArab. També vol fomentar l'esperit de cooperació entre tots i totes les assistents, i promoure el treball en xarxa amb altres entitats i institucions.

No us la podeu perdre!

Adjuntem el cartell i el programa de la Jornada.

Adjunt: 

Taula rodona: “Comprendre el radicalisme violent des de dins”

Data: 
dissabte, 25 novembre, 2017 - 17:00 a 20:00
Lloc: 
Sala Actes Centre Cívic de la Barceloneta, Carrer de la Conreria, 1-9, Barcelona

Les entitats DARNA, CISEG i Arrels i Branques han organitzat aquesta interessant taula rodona “Comprendre el radicalisme violent des de dins que tindrà lloc el proper dissabte 25 de novembre de 17:00 a 20:00 hores a la Sala d’Actes del Centre Cívic de la Barceloneta (Carrer de la Conreria, 1-9 de Barcelona) dins el cicle de xerrades, taules i formacions previst en el Pla de prevenció de la radicalització violenta de les associacions DARNA, CISEG i Arrels i Branques.