Ravalmedia

Ravalmedia es l’espai radiofònic del Raval, una emissora de ràdio comunitària per Internet, que pretén recrear, dia a dia, aquell paisatge divers i multicultural que té la ciutat de Barcelona, el Districte de Ciutat Vella i el barri del Raval, en particular. És un espai on joves i adults, entitats i associacions, poden expressar, aprendre i difondre, dins el marc de l’ús de les tecnologies de l’aprenentatge, la informació i la comunicació com a eina integradora, capacitadora i generadora cultural, a través de l’elaboració de programes de ràdio en diferents formats, temàtiques i periodicitats.

Cada programa disposa del seu propi espai dins la plataforma web de La Ràdio (ravalmedia.ravalnet.org) i de la Mediateca(mediateca.ravalnet.org), dins el servidor web de Ravalnet.

El projecte ha estat el d'una ràdio comunitària amb 3 àmbits diferenciats dels quals es desprenen un seguit d'accions que enriqueixen tot el procés, destinats a la creació de fenòmensculturals, socials, educatius i comunitaris que es sonin a la xarxa, al carrer i als mitjans. Aquests àmbits són els següents:

1. Ràdio Comunitària per Internet

2. Maquetes Educatives Musicals

3. Formació en ràdio

Radialnet

L'espai de Radialnet, la ràdio comunitària del Raval, en la seva llarga trajectòria, ha inclòs els aspectes socials,  culturals i formatius,  i  ha  mantingut sempre,  que es tracta  d'un projecte de ràdio educativa, on  s'incideix  també en el treball en equip, els aspectes comunitaris i la capacitació discursiva i tecnològica.

Maquetes

El taller de maquetes educatives musicals ha assolit aquest 2014 una participació estable de 20 joves, a la que hem d'afegir les col·laboracions externes (amb d'altres entitats, amb antics participants del taller...) i col·laboracions entre els projectes actius que es fomenten des del taller.

"El Espacio"

Des d'aquí és realitzen tallers formatius de ràdio, vídeo i blogs a grups de joves.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.