Segon aniversari de la Fundació Tot Raval

El passat 18 de març, la Fundació Tot Raval va celebrar el seu segon aniversari. La festa es va fer a la seva seu, a la plaça de les Caramelles núm. 8, i hi van assistir veïns i veïnes del barri, membres de Tot Raval i altres entitats, premsa local, tècnics i consellers del Districte i diversos representats polítics de l'administració pública.

El dijous 18 de març, la Fundació Tot Raval va celebrar el seu segon aniversari. La festa es va fer a la seva seu, a la plaça de les Caramelles núm. 8, i hi van assistir veïns i veïnes del barri, membres de Tot Raval i altres entitats, premsa local, tècnics i consellers del Districte i diversos representats polítics com Jaume Badia, Secretari General de la Direcció d’Anàlisi i Prospecció de la Generalitat de Catalunya, Mohamed Chair, diputat del Govern de la Generalitat, Katy Carreras, regidora de Relacions Ciutadanes, Xavier Trias i Alberto Villagrasa, regidors adscrits al Districte de Ciutat Vella, i representants de la Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques de la Generalitat, de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques, de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament, del Pla Municipal d’Immigració, i altres amics i amigues.

Durant la festa es va poder gaudir de la projecció anomenada Busca’t la vida al barri, impulsada per la comissió cultural i en la que han participat diverses organitzacions en col·laboració amb BTV, on diversos joves del barri parlen de les activitats que hi realitzen. Aquesta càpsula s’emetrà properament a BTV.

La presidenta de la Fundació, Rosa Gil, va tenir paraules d’agraïment a tothom per aquest dos anys de suport i dur i interessant treball conjunt per fer del Raval un barri més reconegut.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.