Ravalnet se suma a la Vaga de Totes del 8 de març de 2018

L'Associació Ravalnet dona suport i s'adhereix a la vaga de totes del dia 8 de març de 2018.
Serà una jornada de lluita feminista, fruit 'una llarga trajectòria de reivindicacions i mobilitzacions protagonitzades per moviments feministes d'arreu del món i que aquest 2018 té un nivell més global que altres anys.

Ens aturem per condemnar la desigualtat, la invisibilització, la precarietat laboral i moltes altres formes de violència envers els nostres cossos i les nostres vides que el capitalisme i el sistema heteropatriarcal ens provoca.

 Ens adherim al manifest de la Xarxa d'Economia Solidària perquè "no hi ha propostes d’alternatives transformadores sense qüestionar-se les relacions de poder i desigualtats entre homes i dones".

Com afecta això al funcionament de la entitat?
Ravalnet estarà oberta, però ho farà en serveis mínims. Les activitats que es vegin afectades es duran a terme pels socis treballadors homes, que assumeixen la tasca de realitzar serveis mínims, o les persones treballadores dones que no vulguin exercir el seu dret a vaga.

L'Àgora Juan Andrés,  c/ Aurora, 13, de Barcelona, funcionarà durant tot el dia com a punt de trobada de les dones del Raval en vaga, i serà el punt de sortida (a les 17h) per anar cap a la manifestació unitària de la tarda (18h30, Passeig de Gràcia amb Diagonal).

Vaga 8 de març a l'Agora Juan Andrés

El Agora Juan Andrés apoya la Huelga General de Mujeres del día 8 de marzo y estará abierta para acoger a aquellas que quieran encontrarse.
A las 12h tomar el sol y pica pica y si el día lo permite comida de traje.
A las 17h. quedaremos para ir a la manifestación todas las que quieran participar.
 
Ravalnet
 

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.