Presentació de la Plataforma Veïnal Aturem el Pla Paral·lel

 

Aquest dijous 19 de juny a les 19 h a la Plaça dels Ocellets, la Plataforma veïnal Aturem el Pla Paral·lel es presenta al barri amb un acte festiu i reivindicatiu.

La Plataforma està formada per veïns i associacions del Poble Sec i Sant Antoni i neix amb la intenció d'incidir a la reforma de l'avinguda.

És molt important que tots els veïns i totes les veïnes vinguem a la Plaça dels Ocellets aquest dijous! Com més serem, més força tindrem i millor demostrarem que l'ajuntament ens imposa un model de barris i de ciutat que no volem!

Apunteu-vos al esdeveniment de Facebook https://www.facebook.com/events/550716511705525/ i feu-ne difusió.

No us perdeu el video "Què és el Pla Paral·lel?"  https://www.youtube.com/watch?v=2ezKcEaJCqU

Creiem que la reforma posada en marxa pel consistori no aborda els problemes reals de la zona, i que està pensada per imposar la lògica de la rendibilitat privada i la mercantilització d’allò públic sobre les necessitats col·lectives de la ciutadania i els interessos de la majoria. La plataforma ha elaborat un manifest on plantegem les necessitats del barri i on proposem un seguit de canvis en el disseny de la nova avinguda.

El dijous 19 ens presentarem al barri de la mà d'uns convidats de luxe:

Joan Maria Soler de la Federació de Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) obrirà el debat parlant sobre la experiència de les diferents mobilitzacions veïnals per incidir en el model de ciutat a Barcelona. Representants de la Plataforma explicarem en què consisteix exactament el Pla Paral·lel i com ens afecta als barris. Fem Rambla, un cas recent al Poble Nou on els veïns organitzats van aconseguir aturar un pla urbanístic i obrir un procés participatiu, ens explicaran com ho van fer i la filòsofa Marina Garcés intervindrà sobre el turisme i el seu impacte als barris i de com podem desmarcar Barcelona.

Per acabar Raons Públiques i Repensar Poble Sec dinamitzaran un espai participatiu amb els assistents sota la pregunta Quin Paral·lel. I per acabar el grup musical Fundació Robo ens regalarà una petita actuació musical.

Cap Pla sense els veïns i les veïnes!

Més info: www.plaparalel.com

Si encara, no us heu adherit al Manifest, ho podeu fer aquí
http://plaparalel.com/manifest-per-adherir-se-com-a-veina-vei-o-entitat-de-barri/      

 

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.