Nous cribatges massius de Covid-19 a Ciutat Vella: Barceloneta, Casc Antic, Gòtic, Raval Sud i Raval Nord.

El dia 3 de desembre tindran lloc nous cribratges massius de Covid-19 al districte de Ciutat Vella, que es faran a l’edifici de la Facultat de Geografia i Història de la UB, al carrer Montalegre, per a la població veïna de les àrees bàsiques de salut de la Barceloneta, Casc Antic, Gòtic, Raval Sud i Raval Nord.

Aquestes proves a Ciutat Vella duraran fins al dia 16 de desembre entre les 08.30 i les 19 hores, segons ha informat avui Salut.

Aquests cribratges intensius tenen per objectiu frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària, detectant el màxim possible de persones contagiades, ja que n’hi ha algunes que no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la família, amics i altres persones del seu entorn.

En el cas de Barcelona, el consistori desplegarà agents d’informació per gestionar les possibles cues de persones que es puguin produir i també es comptarà amb la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de la ciutat, de centres d’atenció primària i dels hospitals de la Vall d’Hebron, el Mar i Sant Pau. 

Trobareu adjunts els cartells en diferents llengües.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.