Mobile Social Day: oportunitats laborals de les tecnologies mòbils

Coneixes les oportunitats laborals que ofereix el sector de les tecnologies mòbils?

Barcelona acull el 26 de febrer la Mobile Social Day

Si vols conèixer les oportunitats laborals que ofereix el sector de les tecnologies mòbils i quins són els perfils més demandats no et perdis la Mobile Social Day el proper 26 de febrer de 10 a 15 hores a la seu de la Barcelona Mobile World Center (carrer Fontanella, 2 de Barcelona).

Es tracta d'una jornada gratuïta adreçada a tota la ciutadania per a conèixer les ofertes laborals i formatives que hi ha en el sector de les tecnologies mòbils. Serà un espai d’orientació, informació i oportunitats laborals de diverses empreses del sector TIC amb ofertes interessants. S'informarà sobre el programa mTalent i es farà una radiografia de les oportunitats laborals en aquest sector. La jornada s’estructura en dues parts: sessions informatives i un espai de fira ocupacional per tal que les empreses del sector informin sobre els perfils professionals que necessiten i els assistents puguin presentar-s’hi com a candidats i coneguin també serveis d’intermediació i orientació formativa i laboral.

El perfil de persones que podrien encaixar en les ofertes de les empreses que participaran en el Mobile Social Day és el d'un perfil enfocat a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i, més concretament, a les tecnologies mòbils.  

La jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Barcelona Mobile World Capital en el marc del Mobile Wold Congress.

Inscriu-te al Mobile Social Day aquí.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.