'A l'estiu, Barcelona t'acull': s'amplia per atendre adolescents i joves refugiats d'Ucraïna

A l’estiu, Barcelona t’acull’, és un servei municipal del Departament de Promoció de la infància que amplia la seva activitat durant l'estiu per atendre prioritàriament adolescents i joves refugiats d’Ucraïna.

El servei “A l’estiu, Barcelona t’acull”, dins del programa “Noves Famílies: acompanyament al reagrupament familiar“, és una eina per facilitar el reagrupament familiar que s’adreça enguany a 280 adolescents i joves d’entre 14 i 19 anys, el doble que l’any passat. S'aprofiten les vacances d'estiu per facilitar que els i les adolescents i joves que acaben d'arribar a Barcelona s'impliquin en la nova ciutat d'acollida, i durant el 2022 ha duplicat les places per atendre adolescents i joves en situació de refugi i asil, amb especial atenció a les persones refugiades d’Ucraïna.

Trobareu tota la informació sobre aquest servei i el formulari per fer la sol·licitud, clicant aquí.

Adjuntem el tríptic informatiu, 'Noves Famílies a Barcelona' amb les dades de contacte de les referents de cada Districte.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.