III TORNEIG BÀSQUET 3X3 PLAÇA VALLDONZELLA/ DISSABTE 22 MAIG 10 MATI

Enguany es celebra ja, la tercera edició d'aquest campionat. Com que en els anys anteriors el torneig va tenir una immillorable acollida i un formidable èxit, tant per part dels veïns i joves dels barri, com de tots aquells que van participar, des de l'equip d'educadors en medi obert del Raval volem i desitgem organitzar una petita festa de l'esport i la convivència, amb la participació tant d'equips de veïns sense cap vinculació a les entitats del barri com a equips de les diferents entitats del barri (culturals, lleure, comerciants…) o en definitiva tots aquells que vulguin participar. I per crear encara més caliu entre tots els participants d'aquesta edició, es realitzarà una paella gegant. Per preparar a tots a les grans finals del campionat.

L'activitat consisteix en un torneig de bàsquet en la modalitat 3x3 al carrer. La idea va néixer quan un grup de joves de tota mena, que habitualment, tarda rera tarda, jugaven a bàsquet a la plaça Valldonzella van decidir organitzar un campionat de bàsquet, amb la finalitat de que tant els veïns, com a joves del barri i tot aquells que volguessin participar, es coneguessin millor i passessin una molt bona estona.

La modalitat de bàsquet 3x3, al carrer té unes característiques ben concretes. D'una banda, el joc es desenvolupa al carrer, de manera que tothom que vulgui hi pot participar. Aquesta llibertat fa sovint es reuneixi un mix difícil de trobar en altres situacions. D'altra banda, com que no hi ha àrbitre, els jugadors han d'aprendre a negociar i a entendre's per tal de seguir jugant. Així, l'esportivitat acaba sent l'actitud que a la llarga manté viu el joc.

Pensem que amb aquesta activitat, realitzada en un espai fixe, d'alguna manera contribuirem a crear un lloc de trobada on les persones ens coneixerem i aprendrem a conviure. En definitiva es tracta de dinamitzar la plaça Valldonzella mitjançant l'esport.

INSCRICIONS: c/Erasme Janer, 8. Centre Serveis Personals.
PREU: 1 euro per persona en concepte d’un plat de paella i refresc.
Educadors en medi obert Raval: Karim Bennaser i Manel Romero
Telf. Contacte: 680.402.391
CORREU

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.