Formació pràctica per la renovació NIE temporal

Hola, des de la cooperativa Iacta i en col·laboració amb les diferents entitats amb les que portem serveis d'assessorament juridic sociocomunitari, hem estat preparant amb molt de carinyo un taller gratuit, en el qual advocades i dinamitzador digitals donarem un cop de má a persones que hagin de renovar el seu NIE temporal en els propers dos mesos

Es tracta d'una forma innovadora d'intervenció sociojurídica, en la qual organitzarem un taller de "auto-renovació" en el que les persones puguin aprendre com fer el tràmit i realitzar totes les tasques necessaries elles mateixes (juntar documents, aconseguir la cita, formulari i taxes), però garantitzant al mateix temps, si calgués, la possibilitat de derivació a un servei de seguiment individual gratuït.
 
El taller consta de tres sessions:
1º Sessió: dimecres 16/12, de 17h a 19h. Revisarem juntes els supòsits de renovació per identificar la documentació necessària i preparar l'expedient. 
2º Sessió: divendres 18/12, de 17h a 19h. Demanem la cita prèvia a l'Oficina d'Estrangeria, baixem i omplim formulari de sol·licitud i pagament de taxes.
3º Sessió [opcional]: divendres 15/01, de 17h a 19h. Compartim experiències de presentació del tràmit, vigilar l'estat de l'expedient i com actuar un cop tenim la resolució. 

Per tal d'inscriure's, o bé demanar mès informació, preguem ens escriviu al següent correu electrònic: inscripcions@iacta.coopPer validar l'inscripció caldrá que la persona ens envii: Còpia de les dues cares del NIE, un Informe de Vida Laboral recent i un telèfon de contacte.

 

Sílvia Granato
Advocada social


Iacta Sociojurídica SCCL
Carrer Bailén, 5, [local Grup ECOS] - 08010 Barcelona

fixe: 93 611 62 83 |mòbil: 634 900 707 |Fax: 93 450 90 24
www.iacta.coop

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.