El Raval és rumba! Festa i inauguració de les mitgeres dedicades a la història de la rumba

El proper dissabte 20 de gener a les 13 hores, a la confluència del carrer de la Cera amb la Ronda de Sant Pau tindrà lloc la inauguració de les mitgeres escultòriques dedicades a la història de la rumba obra de l'artista Luís Zafrilla i que l’Ajuntament de Barcelona ha instal·lat al carrer de la Cera, al barri del Raval. 

Aquesta inauguració s'inclou dins la festa ciutadana "El Raval és Rumba!" amb altres activitats participatives que es desenvoluparant al llarg de tot el dia per a treballar, de manera comunitària i lúdica, la influència que la rumba ha suposat pel barri del Raval i la ciutat de Barcelona. Adjuntem el programa.

                 

La festa tindrà lloc a la Ronda Sant Pau amb el carrer de la Cera i s'iniciarà a les 11 hores amb tallers gratuïts de rumba (de guitarra, de palmes i de percussió) que es podran fer fins al migdia i de la ràdio a la Cera que, al llarg del dia, entrevistarà veïns, veïnes, músics i artistes que gaudeixin de la jornada, a càrrec de LaFundició en col·laboració amb membres del projecte Mediateca del Raval (Ravalnet).

12.30 h .- Cercavila rumbera pel carrer de la Cera, amb la participació de Sam Mosketon, Jack Tarradellas i Cajones Sanroqueros que finalitzarà amb la inauguració oficial de les mitgeres dedicades al passat i present de la rumba, obra de l’artista Luís Zafrilla. Aquestes mitgeres es troben als números 6 i 57 del carrer de la Cera, de Barcelona i volen recordar la presència de la rumba catalana a la vida quotidiana del Raval, tot recordant els seus origen als anys cinquanta. Són fruit del procés participatiu i comunitari amb la comunitat gitana, els veïns i veïnes del barri i les entitats de Sant Antoni i del Raval, LaFundició i Ravalnet (participants del projecte Mediateca)

Migdia .-Paella sarandonga a càrrec de Compartir dóna gustet. Tíquests per 4€ a partir de les 12 h.

15 h .-Discofòrum “Buscant la banda sonora del barri: La rumba catalana”: tertúlia radiofònica per descobrir el Raval rumbero.

17.30 h .- Tarda de concerts amb la participació dels següents artistes: Peret Reyes (Chipen), Marinah d’Ojos de Brujo i, Petitet amb l’Orquestra Simfònica de la Rumba, acompanyat d’artistes convidats com Los Amaya, Maruja Garrido o La Tía Pepi, entre d’altres, que concluiran la festa.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.