Presentacio llibre: Otra vida es posible. Prácticas económicas alternativas durante la crisis,

Data: 
dijous, 30 maig, 2013 - 20:30 a 22:30
Lloc: 
carrer Sant Pere Més Baix, 7.

 Avui té lloc la presentació del llibre Otra vida es posible. Prácticas económicas alternativas durante la crisis, a la Sala gran de l'Espai Francesca Bonnemaison amb Joana Conill, Amalia Cardenas i Manuel Castells.

Els seus autors són Joana Conill, Amalia Cardenas, Manuel Castells, Sviatlana Hlebik i Lisa Servon,

La Joana Conill, l'Amalia Cardenas i en Manuel Castells, investigadors de l'IN3, presentarem aquest llibre que és el resultat d'una recerca acadèmica que s'endinsa a les xarxes de persones que construeixen una economia sostenible, solidària i descentralitzada.

 

Otra vida es posible parla d'una economia al servei de la vida. Milers d'intercanvis amb l'objectiu de satisfer les necessitats i els desitjos de les persones dibuixen una cultura que desafia les injustícies del nostre món. I ens inspiren amb un nou sistema de creences que aporta significats innovadors sobre el treball, que desafia la por, que porta nous sistemes de valor on el preu no importa, que posa la creativitat en el centre de l'activitat humana, que assenyala la necessitat d'aprendre a relacionar-nos i a afrontar conflictes com a clau per escenaris futurs, que trenca amb el patriarcat i que denuncia la solitud a la qual ens condemna el capitalisme.

Recorda: a la Sala Gran de la Bonnemaison. T'hi esperem.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.