Fòrum Social Català

Data: 
divendres, 25 gener, 2008 - 11:00 a diumenge, 27 gener, 2008 - 23:00
Lloc: 
Edifici històric Universitat de Barcelona (Plaça Universitat)

El Fòrum Social Català (FSCat) és un espai de trobada obert, divers, plural, no confessional, no governamental i no partidari.

És un espai d’intercanvi d’experiències, de debat, de mobilització i d’articulació d’entitats i de moviments socials que rebutgen el model actual de desenvolupament dels pobles i que es troben en un procés permanent de recerca i construcció d'alternatives.

El FSCat pretén estimular la reflexió i l’acció a partir d’una democràcia veritablement participativa, pel que fa a les dinàmiques polítiques, econòmiques i socials actuals i proposar alternatives que se centren en l'atenció de les necessitats de l’ésser humà i del respecte a la natura.

El FSCat vol articular de manera descentralitzada i en xarxa a entitats i moviments socials amb inquietuds similars, involucrats en accions locals i/o internacionals.

El FSCat està obert a totes les entitats, col·lectius i persones de la societat civil dels països catalans, amb l’excepció dels partits polítics, organitzacions governamentals, militars o violentes.

WEB

Com es pot participar al Fòrum Social Català?
La participació al procés d'organització del FSCat és oberta a totes les entitats i persones de la societat civil i els moviments socials que s'hi sentin identificades i s'hi vulguin implicar. Els organitzadors del FSCat s'encarregaran exclusivament de facilitar la realització de les activitats proposades i recollides a través dels processos participatius oberts del FSCat (assemblees, comissions, grups de treball, etc.)

Hi ha una llista de distribució per coordinar/organitzar/comunicar-nos. Si us voleu subscriure ho podeu fer al WEB_llista

Animem els moviments socials catalans a participar el cap de setmana del 25, 26 i 27 de gener als actes centrals de Barcelona que tindran lloc a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona (Pl. Universitat), coincidint amb el Dia d’Acció Global del 26 de gener convocat pel Fòrum Social Mundial, i amb el Fòrum Econòmic Mundial de Davos.

Si voleu conèixer el programa cal que envieu correu