Inauguració Exposició Ahn Ik Tea

Data: 
dimarts, 2 maig, 2006 - 21:30 a 22:30
Lloc: 
Carme,55
Entitat: 

Inauguració de l'exposició Confluències: Ahn Ik Tea a la cruïlla cultural

El centanari del naixement d'Ahn Ik Tea el 2006, el compositor de l'himne coreà que va viure més de cinquanta anys a Mallorca, ens ofereix l'ocasió per a explorar el contacte entre dues cultures, la nostra i la coreana que, tot i la enorme distància física que les separa, troba punts de contacte en algunes expressions de l'art contemporani.

Aquesta exposició pretén mostrar algunes d'aquestes relacions mitjançant la creació d'un espai amb elements de fusió de las dues cultures. El trajecte per l'obra del compositor coreà ve complementat pel treball d'artistes actuals coreans i mallorquins que hagin tingut relació amb ambdós països.

Les obres presentades pertanyen a l'àmbit del disseny, l'arquitectura, la il·lustració, la música i el video-art amb referents que barregen ambdues sensibilitats.

Artistes: Rhee Nami, Park Kum Jun, Pak Sang A, Kim Eu Rah, Kim Young Mi, Ryu Chul, Yu Hye Young, Joan Morey, Blanca Casas Brullet, Núria Díaz.

Aquesta exposició forma part d'un cicle en col·laboració amb Elisava, Escola Superior de Disseny, comisariat per Yu Hye Young.

Lloc: Espai Mallorca
Entrada lliure a tots els actes