Manifestació unitària: Dia Acció pels dres dels immigrants

Data: 
dissabte, 7 octubre, 2006 - 19:00 a 21:00
Lloc: 
Rambla del Raval de Barcelona

SOS Racisme us convoca a la manifestació unitària amb motiu del Dia d'Acció pels drets dels immigrants.

Recorregut De la Rambla del Raval fins a la Delegació de Govern.

Sota el lema Defensar els drets dels immigrants és defensar els teus drets, diverses organitzacions polítiques, col·lectius, associacions d'immigrants i sindicats convoquen aquesta manifetació per reclamar la igualtat de drets entre les persones, independentment del seu país d'origen.

La mobilització s'organitza en el marc de la jornada internacional de lluita convocada pels moviments socials reunits al Forum Social Europeu (FSE) d'Atenes i el Forum Mundial de Migracions de Rivas (Madrid). A l'Estat espanyo també es realitzaran accions a Madrid, Bilbao, Màlaga, Granada, Jaen, las Palmas de Gran Canaria i Motril.

A Barcelona, de moment ja han signat el manifest organitzacions com SOS Racisme, l'Assemblea per la Regularització Sense Condicions, Papers i Drets per Tothom, Cornellà Sense Fronteres, la Federació de Col·lectius d'Immgrants de Catalunya (FCIC), la Asociación de Uruguayos de Catalunya (AUC), l'Assemblea de Grups Amazigh de Catalunya (Agrau), l'Associació Catalana de Professionals de l'Estrangeria, Deobedients, RAI, CGT, IAC, PSUC viu, Revolta Global, CAJEI i Endavant.

Us hi esperem,
SOS Racisme-Catalunya