Selfee: Formació de formadors sobre eines digitals per a la no discriminació en la recerca de feina

Data: 
dilluns, 16 setembre, 2019 - 16:00 a divendres, 20 setembre, 2019 - 20:00
Lloc: 
lafede.cat, C.Tàpies 1-3. 08001 Barcelona
Entitat: 

La Xixa Teatre ha organitzat aquest taller d'Eines digitals i socio-emocionals per a la no -discriminació en la recerca de feina, adreçat a persones formadores

És gratuït, però cal inscripció prèvia:  http://bit.ly/formacioselfee

Més informació: http://laxixateatre.org/formacioselfee
activitats@laxixateatre.org

PROGRAMA DE LA FORMACIÓ AQUÍ

"Eines digitals i socials i emocionals per a la no discriminació en la recerca de feina: formació de formadors" és una formació que promou la convivència i la cohesió social basant-se en el respecte mutu, les responsabilitats compartides, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació per motius de gènere, raça, edat o origen, pensament o consciència en els processos de cerca de treball. Amb aquesta formació convidem a contribuir a l'erradicació i prevenció del discurs d’odi, com a manifestació d’actituds intolerants, racistes i xenòfobes en els processos de cerca de treball i accés al mercat laboral de les persones, independentment de les seves diversitats.

Dirigida a

  • Formadors
  • Professionals
  • Treballadors socials
  • Qualsevol persona orientada a treballar l'apoderament i formació de persones que es troben a la recerca de feina

Objectius

  • Fomentar i compartir metodologies estratègiques amb els/les participants que fomentin la igualtat d’oportunitats i de tracte, així com la no discriminació de les persones que es troben en processos de cerca de feina. 
  • Aprendre a introduir i lluitar contra qualsevol tipus de discriminació i discurs d'odi vinculat als drets laborals de les persones, inclosos prejudicis i estereotips que afecten negativament a l'accés als llocs de treball.
  • Promoure la formació pel que fa a l’alfabetització digital i l'ús responsable de les noves tecnologies com a elements clau: (1) Per a garantir l'exercici ampli dels drets laborals en els processos de recerca de treball mitjançant les habilitats digitals necessàries per aconseguir-ho. (2) Per lluitar contra els estereotips, els prejudicis i els discursos d’odi, donant veu a les persones que sovint es troben discriminades en els circuits de cerca de feina.

Formació amb el suport de la Universitat Oberta de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, Erasmus.