Roda de premsa: Presentació dels XI Premis d'Educació en el Lleure

Data: 
dimarts, 2 setembre, 2014 - 13:00 a 14:00
Lloc: 
Associació per a Joves Teb, carrer dels Salvador, 6, baixos

La Fundació Carulla ofereix demà, 2 de setembre a les 12 hores, una roda de premsa on presentarà els XI Premis d'Educació en el lleure. Serà a la seu de l'Associació per a Joves Teb, carrer dels Salvador, 6, baixos.

En l'acte intervindran el director de la Fundació Lluís Carulla, Carles Duarte; la presidenta de l'entitat, Montserrat Carulla; el director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig; i la presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Núria Ramon. Per part del Teb participaran una representant de l'entitat, Helena Palau, i un dels joves participants del projecte.

El jurat dels Premis d’Educació en el Lleure 2013 va premiar TEB pel projecte Dinàmiques participatives vers els drets humans. A partir de la realització de maquetes de cançons i videoclips musicals, els joves del barri treballen els drets humans d'una manera molt propera i innovadora.

L'Associació per a Joves TEB va néixer l'any 1992 al Raval com un projecte d'educadors al carrer i treballa amb una metodologia basada en l'autoorganització dels joves. L'objectiu que té és potenciar la integració social dels joves i adults que viuen en situació de marginació i exclusió social.

Els Premis d’Educació en el Lleure, que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut i el CNJC, estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure. Els premis consten de sis guardons de 4.000 euros cadascun: quatre destinats a nous projectes i a experiències ja realitzades; un en reconeixement de la trajectòria d’una entitat, que el jurat concedeix amb independència de les propostes presentades, i finalment un guardó a la millor experiència o projecte que estigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut. La dotació total dels premis és de 24.000 euros.

El jurat de l’edició 2014 estarà format per Carles Barba, Josep Gonzàlez-Agàpito, Rosa Maria Pujol, Núria Ramon, Antoni Reig, Marta Rosàs i Rafa Ruiz de Gauna.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.