Actualitat

Canvi temporal d'ubicació de l'Oficina per la No-Discriminació

El passat 12 de juliol va ser aprovada la mesura de govern sobre l’Oficina per la No-Discriminació, una mesura que té per objectiu impulsar l’OND com el referent de drets humans i lluita contra la discriminació a la ciutat, visibilitzar i contrarestar les diferents formes de discriminació presents a Barcelona, i acompanyar i desenvolupar els mecanismes pertinents un cop produïda una situació de discriminació.

Podeu consultar el contingut complet de la mesura a través del següent enllaç:

Festa major del Raval 2017: del 13 al 16 de juliol

El Cartell i el programa de la Festa major del Raval ja estan a punt amb un munt d'activitats per gaudir del barri i de la feina comunitària de les entitats i institucions. Gaudiu-les!     

Us adjuntem el programa en aquest enllaç on trobareu concerts, itineraris, festes als carrers, berenars i sopars populars, esports, jocs i moltes d'altres activitats per a totes les edats.

El Periodico del Raval també ens parla de la Festa Major i d'altres notícies del barri del Raval.
Aquí teniu el número de juliol.

Festa major del Raval: Concert jove amb Ravalució!

Data: 
dissabte, 15 juliol, 2017 - 20:00 a diumenge, 16 juliol, 2017 - 02:00
Lloc: 
Rambla del Raval, Barcelona

La festa major del Raval s'acosta i us avancem la data i cartell del concert jove:

Ravalució, el grup de joves del Raval, organitza la Nit Jove dins la Festa Major del Raval, el proper 15 de juliol a partir de les 20h. La festa tindrà lloc a l’escenari de la Rambla del Raval i tocaran els següents grups:

Pàgines