Política de privacitat i normes d'ús

1. IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR

ravalnet.org, mediateca.ravalnet.org, blog.ravalnet.org, bloc.ravalnet.org, formacio.ravalnet.org, ravalmedia.ravalnet.org, mail.ravalnet.org son dominis titularitat de Associació Ciutadana Ravalnet domiciliada en el Carrer Dels Salvador, número 6, baixos, Barcelona 08001 (BARCELONA) i C.I.F. G61576229, inscrita amb el registre número 20.877 de la secció primera del Registre de Barcelona i adreça de correu electrònic lopd@ravalnet.org. EN ENDAVANT EL RESPONSABLE.

 

2. PROTECCIÓ DE DADES

Associació Ciutadana Ravalnet, és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades i conforme a la normativa vigent de la societat de la informació, per la qual cosa es facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir una relació comercial amb l'Usuari. Les operacions previstes per realitzar el tractament són:

 • Remissió de comunicacions comercials publicitàries, sempre que s'hagi autoritzat prèviament, per email, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades per EL RESPONSABLE. i relacionades sobre els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb els quals aquest hagi aconseguit algun acord de promoció. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals.

 • Realitzar estudis estadístics.

 • Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.

 • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

 • En cas que present per via electrònica i/o a través d'un formulari web, el seu currículum a la nostra empresa, les seves dades es tractaran confidencialment i amb la finalitat exclusiva de la tramitació de la seva candidatura. La transmissió de dades tindrà lloc de forma xifrada. En cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem, ens ho comuniqui per escrit al més aviat possible, a fi de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total d’aquests.

Comunicació de les dades: excepte per obligació legal, EL RESPONSABLE. informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que realitzarà algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part els Usuaris

Transferències Internacionals: No es realitzen Transferències Internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

Drets que assisteixen a l'Usuari:

 • Dret a retirar el consentiment a qualsevol moment.

 • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

 • Dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

 • Podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials, enviant la seva sol·licitud al correu electrònic lopd@ravalnet.org

Dades de contacte per exercir els seus drets:

 • Adreça postal: Carrer Dels Salvador, número 6, baixos, Barcelona 08001 (BARCELONA)

 • Adreça electrònica: lopd@ravalnet.org

Els Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L'Usuari garanteix que les dades personals facilitades a l’Associació Ciutadana Ravalnet són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquests.

Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatoris, ja que són necessaris per a la prestació d'un servei òptim a l'Usuari. En cas que no siguin facilitats totes les dades, no es garanteix que la informació i serveis facilitats sigui completament ajustats a les seves necessitats.

 

3.