Agenda

Ruta per La Rambla amb perspectiva antiracista: "La petjada invisible"

Data: 
dimecres, 21 març, 2018 -
18:30 a 20:00
Lloc: 
De la Font de Canaletes fins a Colom. La Rambla, Barcelona

SOS Racisme Catalunya, ha organitzat diferents activitats en motiu del Dia Internacional per l'Eradicació de la Discriminació Racial per EXPLICAR, DENUNCIAR, SENSIBILITZAR i ACTIVAR la ciutadania, les institucions i els partits polítics contra aquesta xacra social.

1) [Roda de premsa] Presentació de les conclusions de l'informe InVisibles. Estat del racisme a Catalunya. Informe 2017. 10h - Col·legi de Periodistes de Catalunya. Convocatòria especial per mitjans de comunicació, però podeu assistir si teniu interès en conèixer el contingut de l'informe.

2) "La petjada invisible" Ruta per La Rambla amb perspectiva antiracista.
Passegem per la Rambla, un dels carrers més transitats de Catalunya, per palpar una realitat que queda invisibilitzada i impune, en aquest i molts altres espais dels nostres barris, pobles i ciutats. Les dades de l'informe InVisibles 2017 i la veu de persones i col·lectius que pateixen racisme ens activaran en la lluita per la igualtat de drets i contra la discriminació racista.

Recorregut fins Colom, amb 7 parades informatives en participació de diferents col·lectius i persones col·laboradores. Previsió de finalització: 20h.

Inscripcions: organitzacio@sosracisme.org

Octubre: nova edició dels tallers Dona i Esport a Ciutat Vella

Data: 
dijous, 5 octubre, 2017 - 12:00 a dijous, 28 juny, 2018 - 13:00
Lloc: 
CAP Raval Nord, c/ Torres i Amat, 8, Barcelona

Ja us podeu apuntar al Taller de Dona i Esport que tindrà lloc del 5 d'octubre de 2017 al 28 de juny de 2018, el vostre espai de relació i oci, utilitzant l'exercici físic com eina per millorar la condició física, l'autoestima i la pressa de decisions a través de un gran ventall d'activitats com la relaxació, sessions de tonificació, control postural, etc.