Ravalstoltada

Data: 
dissabte, 20 febrer, 2010 - 10:00 a 18:00
Lloc: 
Raval

Sota el lema “El Raval és cultura”, el dissabte 20 de febrer arriba la Ravalstoltada, que aquest any celebra la seva cinquena edició. Aquest any els grups participants reivindicaran el marcat caràcter cultural del barri en totes les seves vessants.

Ravalstoltada

Al matí (de 10 h a 14 h) la plaça Folch i Torres concentrarà l’oferta adreçada a a joves amb el concert de Hip hop 1,2, 3 Kids a càrrec del grup Hip Hop Espai 8 i un torneig d’escacs. En el mateix espai també es podrà gaudir d’un taller de Rap, de Batucada i un altre de Capoeira.

A la tarda dues rues recorreran els carrers del Raval. Els més menuts sortiran a les 16h de la Rambla del Raval, i els adults a les 16h30. Passaran per diferents carrers del barri fins arribar a la plaça dels Àngels, on tindrà lloc un espectacle infantil i la Reina Carnestoltes lliurarà una menció honorífica a les comparses participants. El final de festa arribarà amb la il·luminació de les portes de la Cultura del Raval i les banderoles d’ubicació de cada comparsa.

Nombroses entitats del Raval conviden a tot el veïnat a unir-se a la Ravalstoltada. Per fer-ho, cal que es posin en contacte amb el responsable del projecte ‘Un Barri Educador’ del Casal dels Infants, Marc Balañach (mbalanach@casaldelsinfants.org / 93.317.00.13) abans del divendres 12 de febrer.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.