Teixim la diversitat

Projecte marc de Ravalnet que impulsa la intervenció en espais públics buscant solucions a noves problemàtiques actuals: abusos en la contractació, diferents usos de l'espai públic, desànim i desídia de les persones davant situacions vitals difícils, etc.

Té una trajectòria de continuïtat des de l'any 2006. És un projecte global perquè incideix des de l’espai web fins la inserció laboral i la innovació tecnològica.

És un projecte de participació de la comunitat, d'afavoriment de la cohesió social tot potenciant la participació activa de les persones i grups donat que ofereix recursos, serveis i acompanyament per afavorir la relació entre les persones tant en els tallers d’alfabetització digital, com en el Club de feina o en els espais de ràdio per Internet, en les activitats comunitàries de ciutat i de districte, i la participació en l'àmbit cultural de la ciutat per mitjà d'iniciatives com Apropa Cultura (teatre, música, tertúlies, en equipaments poc habituals de les persones participants de Ravalnet o del partit solidari que el  FCBarcelona ofereix a les entitats a través de Benestar Social al mes de desembre, recursos tots ells necessaris en moments on la situació econòmica difícil afecta especialment als col·lectius més vulnerables i s’han d’establir lligams entre les persones i les entitats i moments compartits d'il·lusió.

És a dir, promou la capacitació sociolaboral i tecnològica (formació pròpia i externa, cessió d'espais, i   acompanyament); i el desenvolupament de projectes comunitaris i en xarxa.

La Innovació i xarxes ciutadanes: Millorar la qualitat dels serveis i dels equips per aconseguir els objectius previstos, a partir de les actualitzacions i millores per apropar les tecnologies i capacitar els usuaris de Ravalnet d’una manera més adient i de qualitat.

És un resultat que perseguim i assolim any rera any, ja que és una de les finalitats de Ravalnet,  lluitar contra   l'exclusió tecnològica  i  per això,  anem  millorant i actualitzant els nostres equips, programes i plataformes a mida que es van produint millores, el programari lliure també té aquesta filosofia, juntament amb el treball col·laboratiu, i per això els nostres equips són duals i tots els nostres professionals l'empren. 

Estem vinculats a xarxes ciutadanes, socials i educatives:  Xarx@ntoni, Noubarris.net, Xer, Artibarri, entre d'altres

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.