Club de feina

Projecte d'acollida i acompanyament vers la ocupació, on hi col·laboren les entitats de la Xarxa Laboral del Raval, actualment 17, Barcelona Activa a través de Treball als Barris, SOC, Saier, Consell Immigració Catalunya.

Fou un dels 7 projectes finalistes del 5è Premi del Consell Municipal d'Immigració.Valorem molt positivament el seu desenvolupament ja que s’ha donat una resposta de qualitat a les finalitats del projecte, consolidant-se el Club de feina com a espai d’acollida, acompanyament, de gestió de CV, d’aprenentatge, de relació, de derivació a d’altres entitats i organismes per recursos com llengua, tallers ocupacionals, regularització de la situació, etc.; tot implicant les persones a d'altres dinàmiques culturals i lúdiques que enriqueixen la seva vida (Programa AuditoriApropa, etc.).

Durant l’any 2014 es van atendre més de 1150 persones del barr del Raval, Poble Sec, Eixample, Nou Barris, algunes vinculades a entitats i d'altres no.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.