Aturada de país: Teb i Ravalnet per les llibertats i contra la repressió

Els i les treballadores de l'Associació per a Joves Teb i l'Associació Ravalnet ens sumem a la convocatòria de #VagaGeneral de demà 3 d'octubre. El nostre lloc demà serà al carrer manifestant-nos en contra de la repressió i defensant totes les llibertats del poble.

Durant tot el dia el nostre local estarà tancat. Dimecres 4 s'obriran dos espais de reflexió amb veïns i veïnes del Raval per compartir i reflexionar al voltant del que ha passat aquests dies: a les 13h (per adults) i a les 18h (per joves).

Volem enviar una forta abraçada a totes les persones ferides per la brutal i injustificada actuació repressiva de les forces de seguretat de l'Estat Espanyol.

Felicitem també a la ciutadania de Catalunya per la il·lusió, la serenor i la defensa activa del seu dret a vot.

****************

Los y las trabajadoras de la Associació per a Joves Teb y de la Associació Ravalnet nos sumamos a la convocatoria de #HuelgaGeneral de mañana 3 de octubre. Nuestro sitio mañana estará en la calle manifestándonos en contra de la represión y defendiendo todas las libertades del pueblo.

Durante todo el día nuestro local estará cerrado. El miércoles 4 abriremos dos espacios de reflexión con vecinos y vecinas del Raval para compartir y reflexionar alrededor de lo que ha pasado estos días: a las 13h (adultos) y a las 18h (jóvenes).

Queremos enviar un fuerte abrazo a todas las personas heridas por la brutal e injustificada actuación represiva de las fuerzas de seguridad del Estado Español.

Felicitamos también a la ciudadanía de Catalunya por la ilusión, serenidad y defensa activa de su derecho a voto.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.