# Un any sense justícia: Fets del 6/2/14 a la Playa Tarajal (Ceuta)

Data: 
dissabte, 7 febrer, 2015 - 19:00 a 21:00
Lloc: 
Plaça Sant Jaume, Barcelona

#NOTICIA: Un any sense justícia.

El proper 6 de febrer es compleix un any de l'assassinat de 15 persones que intentaven entrar nedant a Ceuta per la platja de Tarajal. Un any d'impunitat i injustícia. Un any després dels fets, no hi ha dubte que la responsabilitat de les morts radica en la intervenció de la Guàrdia Civil. Tampoc hi ha dubte de les mentides i els intents d'ocultació i manipulació dels fets per part del Govern espanyol.

Durant aquest any, ha estat la societat civil i les pròpies víctimes les úniques que han clamat justícia. I les seves denuncies s'han topat amb un mur d'opacitat i impunitat.

Perquè no oblidem aquestes persones, ni totes les que moren o pateixen a les portes d'Europa, el proper 7 de febrer sortirem al carrer per recordar les morts i clamar justícia contra l'oblit. Exigint la dimissió del Ministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz com a responsable polític dels 15 assassinats.

El seu record, és també el de totes les persones que han patit la violència dels murs que aixeca Europa contra els refugiats de les guerres i la misèria que genera. L'Europa de les deportacions en calent, de la discriminació, la criminalització, l'internament i les expulsions.

Aquest serà també un acte per encendre les llums d'una nova Europa emergent compromesa amb el dret a migrar, el respecte als drets humans i els valors que representen: justícia, igualtat, llibertat, diversitat, fraternitat, convivència i respecte.

Nosaltres, no oblidem i seguirem exigint justícia.

T'esperem: Dissabte 7 de febrer - 19h - Pça Sant Jaume (Barcelona)

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.